Veelgestelde vragen

Kan i-Type ook afspraken maken voor onze verkoopafdeling?

Cold calling is een van de kernactiviteiten. i-Type kan ingezet worden voor het inventariseren en vergaren van informatie en voor het genereren van afspraken.

Is i-Type ook op projectbasis in te zetten?

Ja, bijvoorbeeld in geval van ziekteverzuim of zwangerschapsverlof is het mogelijk dat wij de activiteiten bij u op locatie uitvoeren. Dit kunnen wij invullen vanaf 4 aaneengesloten uren tot een maximum van 16 uren per week. Daarnaast kunnen wij natuurlijk eventueel meerwerk middels een online werkplek voor u verzorgen.

Ondersteuning bij organiseren beurzen?

Deelname aan beurzen heeft als doel om uw bedrijf binnen uw branche op de kaart te zetten. U gaat nieuwe contacten genereren, maar ook uw bestaande contacten zal u daar ontvangen en onderhouden. Voor een deelname aan een beurs komt er heel wat op u en uw organisatie af, wat kan i-Type voor u hierin betekenen:

Voor de beurs: i-Type ondersteunt u met de voorbereidingen.
Tijdens de beurs: i-Type levert de perfecte gastvrouw.
Na de beurs: i-Type Lead kwalificatie, opvolging en verwerking. CRM aanvullen.

Ervaringen met Salesforce.com CRM?

i-Type heeft zeer ruime ervaring met salesforce.com.

CRM?

Het onderhouden van uw CRM systeem kan op locatie of via online werkplek. Ook is het mogelijk om bestanden aan te leveren welke ge-update geretourneerd worden en weer kunnen worden ge-upload.

Lead Sourcing / Lead Generation?

i-Type gaat opzoek naar de juiste gesprekspartner in de door u aangegeven doelgroep.

B2B dataleverancier?

i-Type levert in kleine oplages, on-demand en op maat gemaakte up to date bedrijfsgegevens in uw doelgroep met de juiste gesprekspartner. Bestaande uit relevante KvK-gegevens zoals adressen, telefoonnummers, websites en contactpersonen. De kracht ligt m.n. op extra aandacht voor specifieke wensen m.b.t. niches, doelgroepen en specifieke functionarissen.

Hoe groot moet de oplage zijn?

De grootte van de oplage gaat in overleg en is geheel naar behoefte in te vullen.

Back Office activiteiten?

Naar gelang uw behoefte in te vullen. Offerte traject, order traject en/of andere office taken. Bijv. agenda beheer, email beheer etc.

Back Office locatie?

De locatie voor de Back Office activiteit(en) is naar wens, op locatie of via online werkplek.