I-Type betekent voor u:

Lead sourcing, lead generation, data verrijking, nabellen mailingen, back office werkzaamheden en ondersteuning bij organisatie van beurzen. i-Type Leads4U!

U heeft een mooi product of dienst, daar steekt u alle tijd in. Ook uw website voldoet aan alle eisen om optimaal te worden gevonden. Door focus op de kernactiviteit, tijdgebrek en / of andere redenen loopt de omzet niet zoals gepland. U heeft geen tijd om leads te genereren laat staan deze op te volgen. Wellicht heeft u ook geen back office ingericht.

Of wellicht geldt in uw geval het onderstaande:

“Onze adressen zijn verouderd en vervuild, hoe kom ik aan de juiste leads in onze segmenten?
Hoe gaan wij onze targets realiseren zonder warme leads…”

Dit is zo maar een greep uit veel gehoorde “redenen” waarom het ogenschijnlijk lastig is targets te realiseren. Op zich is het vrij eenvoudig een bestand aan te schaffen via de geijkte kanalen. Het probleem hierbij is dat u meestal in een keer een (te) groot bestand krijgt aangeleverd. Voor ongeveer 40% up to date en te veel om direct op te volgen. Daarnaast dient u vaak zelf nog informatie toe te voegen omdat uw wensen net buiten de “standaarden” vallen. Het zou toch fantastisch zijn als uw (Sales) organisatie gevoed wordt en blijft door 100% up to date adressen, volledig maatwerk, in de door u gewenste oplage en frequentie.

Dit is de kracht van i-Type!

Wat is nou effectiever dan bijvoorbeeld 20 volledig conform uw wensen verrijkte adressen met de juiste gesprekspartner per week aangeleverd te krijgen binnen de door u gedefinieerde segmenten en / of doelgroepen en in het gewenste formaat? i-Type verzorgt indien gewenst de opvolging door middel van cold calling, met als doel afspraken genereren! Maar i-Type kan nog veel meer zorg voor u uit handen nemen. Het verzorgen van diverse back office werkzaamheden, welke door u naar behoefte kan worden ingevuld. Denk hierbij aan lead- en funnel bewaking, offerte- en ordertraject. Ook agenda beheer en contract management vallen binnen de mogelijkheden. U wilt graag naar een beurs maar u heeft geen tijd om dat te organiseren. i-Type staat voor u klaar. Tevens de rol van gastvrouw is dan al voor u ingevuld.