i-Type

Ingrid heeft in haar loopbaan bij diverse nationale en internationale werkgevers een geweldige basis kunnen leggen voor de dienstverlening van i-Type. Zowel binnen het MKB, MKB plus en Multinationals heeft Ingrid zich voornamelijk bezig gehouden met ondersteunende diensten op het gebied van Sales support en Marketing support. Bekijk hier het LinkedIn profiel. Ingrid blinkt uit in flexibiliteit, doorzettingsvermogen, sociale betrokkenheid, markt- en prestatie gerichtheid. Hierbinnen zullen er nooit concessie worden gedaan aan kwaliteit. Verder geldt; afspraak maken = afspraak nakomen! Dit alles met een positieve opgewektheid en gevoel voor humor.

Klant cases

Hieronder ziet u een greep van klant cases die wij in het verleden hebben toegepast

Omgeving: Zakelijke dienstverlening
Vraag: Is het mogelijk om ons oude ooit aangekochte bestand van 300 adressen volledig up to date te maken en te verrijken met een tweetal specifieke velden?
Oplossing: In 5 batches van 60 adressen zijn alle verrijkte adressen in het juiste format binnen de gestelde termijn aangeleverd.
Resultaat: Marketing heeft in batches de acties kunnen uitzetten, Sales heeft deze op gerichte wijze kunnen opvolgen.
Omgeving: Financiële Dienstverlener
Vraag: Kan er tijdelijke een zeer hoogwaardige invulling worden gegeven aan een knellend probleem binnen een zeer dynamische receptie omgeving
Oplossing: Persoonlijk invulling geven, procedures en werkwijze optimaliseren, klantgerichtheid verbeteren. Hospitallity gedachte “invlechten”.
Resultaat: Wachttijden tot minimum beperkt. Interne en externe klantbeleving verbeterd. Effectiviteit verhoogd.
Omgeving: Zakelijke dienstverlening
Vraag: In specifieke niche op zoek gaan naar eerste of tweede contact persoon binnen een functie groep
Oplossing: Naw gegevens bedrijven incl. telefoonnummer van die doelgroep geleverd in Excel met juiste contactpersonen.
Resultaat: Directe telefonische opvolging door eigen sales.